testimoni

Testimoni merupakan cerita sebenar pengguna melalui sesi perjumpaan, telefon, email, testimonial keluaran syarikat. Oleh yang demikian bahasa yang digunakan adalah 'bahasa pasar' kerana diambil 100% daripada testimoni pengguna tanpa ada sebarang proses pengubahsuaian semula bahasa bagi menyampaikan maksud sebenar pengguna.


Sebelum                                    Selepas

Nama     :
Pn Noraini Bt Yasin
Umur     : 40 tahun
Alamat  : No 4, Jalan Kebangsaan 59,Taman Universiti, 81300, Skudai, Johor
Masalah : Berat badan berlebihan
No Tel : 012-7357842

Produk  : Body fit Lotion & Body Fit Slimming Drink

Catatan : selepas melahirkan cahaya mata yang pertama berat badan saya mula naik sehingga 89 kg. Saya telah diperkenalkan produk ini oleh sepupu saya yang menetap di Johor bahru semasa pertemuan kami pada hari raya 2009. Setelah melihat perubahan yang besar yang berlaku pada badan saya dia menyarankan agar saya mencuba Body fit Lotion & Body Fit Slimming Drink dari DB Beauty. Setelah mengamalkan produk ini selama sebulan berat badan saya mulai turun sehingga 60 kg dan kini saya masih mengamalkan penggunaan produk ini bagi mendapatkan berat badan yang ideal. Selain itu juga kulit saya pada bahagian yang berlemak dulu kini mulai tegang dan licin. Terima Kasih DB Beauty.


Nama     : Pn Nazirah Bt Nasir
Tel         : 013-7633360
Produk   : DB Beauty Secret Vigin Cream & Secret Hygiene
Catatan : Saya telah mencuba produk DB Beauty Secret Hygiene Dan Secret Virgin Cream. Buat kali pertama suami saya memuji dan menanyakan rahsianya..... Hubungan saya dan suami semakin intim.Nama     : Pn Siti Noorfhazeelah bt Ramlan
Umur     : 28 tahun
Alamat  : No 23, Jalan Ketapang 5, Taman Rinting, 81750, Masai, Johor
Masalah : Hubungan Kelamin

Produk  : DB Beauty Secret Vigin Cream & Secret Hygiene.
Cacatan : saya telah mencuba produk DB Beauty Secret Hygiene dan Secret Vigin Cream ternyata ia menabjubkan !!!.kini saya telah menjadi pengedar produk DB beauty kerana saya ingin berkongsi keistimewaannya kepada semua dan menjana pendapatan yang lumayan kerana keberkesanan. Produk ini sangat mudah untuk dipasarkan kerana dia lain dari yang lain.


Nama     : Pn Nor Fadilah bt Atan
Tel         : 012-7720072
Masalah : Hubungan Kelamin
Produk  : DB Beauty Secret Vigin Cream & Secret Hygien

Cacatan : Faktor Umur memainkan peranan penting dalam kehidupan seseorang wanita. Bagi wanita seperti saya yang mencecah umur 42 tahun(peringkat pra monopause)saya selalu menghadapi masalah hubungan dengan suami.Setelah mencuba produk DB Beauty Secret Hygiene dan Secret Virgin Cream saya dapati hubungan saya dan suami bertambah intim kerana ia berfungsi seperti yang digambarkan. Terima kasih DB Beauty.


Nama     :
Zakaria Bin Omar
Umur     : 50 tahun
Alamat  : No 10 , Jalan Selasih 8,Taman Kemas, 81200, Tampoi, Johor
Masalah : Lemak berlebihan di bahagian perut
Tel No : 012-7707407

Produk  : DB eBeauty Body fit Lotion
Cacatan : Saya seorang penjawat awam tetapi lemak dibahagian perut membuatkan saya tidak selesa. Sukar bagi saya sekarang untuk melakukan aktiviti riadah seperti bermain badminton. Banyak seluar lama sudah tidak dapat dipakai. Sehingga saya diperkenalkan oleh rakan saya dengan produk DB Beauty. Saya mengamalkan sapuan DB Beauty Body fit Lotion pada bahagian berlemak di perut selama semingu dan hasilnya saya melihat seluar yang saya pakai mulai longgar. Saya semakin yakin dan sehingga kini saya masih meneruskan memakai produk ini sehingga mendapat lilitan pinggang yang idea.


Nama     : Mohd Abdurrahman bin Mohd Idris
Umur     : 23 tahun
Alamat  : No 26, Jalan Tembikai 3, Taman Kota Masai, 81700, Pasir Gudang, Johor
Masalah : Lemak berlebihan,Hubungan Kelamin
Tel No : 013-7720218

Produk  : Body fit Lotion, Secret Vigin Cream & Secret Hygiene
Cacatan : Pada peringkat asalnya saya mencuba produk untuk membuang lebihan lemak di perut saya tak sangka pulak ade produk lain yang menyengat. Tanpa membuang masa setelah melihat keberkesanan produk pelangsinag DB Beauty selama seminggu, saya terus ke Stokis berhampiran dengan mengambil 2 produk lagi iaitu Secret Vigin Cream & Secret Hygiene. Produk ini saya berikan kepada isteri dan ia amat terkejut dengan pemberian saya. Pada mulanya ia menganggap ia gurauan tetapi setelah mencubanya barulah ia sedar akan kelebihannya. Sehingga kini kami terus menggunakan kesemua produk ini dan terima kasih DB Beauty kerana menjelmakan produk ini. Satu pengalaman yang tak dapat saya gambarkan.

Minggu pertama            Minggu Kedua              Minggu Ketiga

Nama     : Salbiah Bte Mohd Ayub
Umur     : 28 tahun
Masalah : Lemak berlebihan


Produk  : DB Beauty Body fit Lotion,Slimming Drink
Cacatan : Saya berumur 28 tahun dan mengalami masalah berat badan. Bebagai cara telah dilakukan untuk mengurangkan berat badan namun masih gagal. Saya sering rasa rendah diri apabila berhadapan dengan orang ramai kerana penampilan yang kurang menarik. Setelah diperkenalkan produk DB Beauty Body Fit Slimming Drink & Body Fit lotion, saya dapat merasakan perubahan ke atas diri saya. Setelah mengamalkannya selama 2 bulan berat badan saya telah pun turun sebanyak 15 kg. Body Fit Slimming Drink membantu saya mengawal selera makan dan menyebabkan saya sentiasa kenyang. Kadar kolestrol dan lemak di dalam badan juga telah berkurangan dan kulit saya bertambah cantik, bersih dan tegang. kini saya bertambah yakin untuk berhadapan dengan orang ramai. badan saya semakin ringan dan bertenaga. terima kasih DB beauty.
Sebelum                                 Selepas

Nama     : Salwanah bt Salim
Alamat  : No 101, Jalan Pinang 3, Taman Daya, 81100, Johor
Masalah : Lemak berlebihan
Tel No : 012-7877593

Produk  : Body fit Lotion, Secret Vigin Cream & Secret Hygiene
Cacatan : Sewaktu mengandung saya mengalami kenaikan berat badan ke tahap obesiti sehingga mencecah 98 kg. Selepas bersalin, saya mengamalkan DB Beauty Slimming Drink & Body Fit lotion semasa berpantang 44 hari. Walaupun hanya dapat menurunkan berat badan 18 kg selama sebulan, namun saya berpuas hati kerana tubuh kembali segar & sihat selepas bersalin. Tiada rasa cepat letih, lengoh badan dan terasa lebih cergas selepas bersalin.


Sebelum                                    Selepas

Nama     :
Pn Rahimah Bte Mohd Abas
Umur     : 40 tahun
No Tel : 012-7126719
Masalah : Berat badan berlebihan


Produk  : DB Beauty Body fit Lotion.Slimming Drink

Catatan : Semasa mengandung anak ke 2 berat badan saya naik hingga 25kg. Bayangkan bagaimana besar dan beratnya saya jika dibandingkan berat asal saya 60kg.Selepas bersalin berbagai cara saya ikuti untuk menurunkan berat badan saya terutama perut saya yang terlalu besar dan keras. Setelah diperkenalkan dengan DB Beauty Body Fit Slimming Drink & Body Fit lotion,berat badan saya telah turun 10kg dalam masa 1 bulan. Perut saya yang keras dan besar semakin kecil. Ia melawaskan pembuangan air dan tidak lagi mengalami masalah mengah bila berjalan. Saya sangat berpuas hati dan berazam untuk menurunkan lagi berat badan sayaSebelum                                   Selepas
Nama     : Nor Asykin Bte Zainal.
Umur     : 25 tahun
Masalah : Lemak berlebihan


Produk  : DB Beauty Body fit Lotion, Slimming Drink
Cacatan : Saya mempunyai berat badan yang merungsingkan iaitu 71kg. Umur saya telah menjangkau 25 tahun. Banyak produk-produk makanan diet dan gel langsing tidak memberi keputusan yang memuaskan. Baru 1 bulan gunakan DB Beauty Slimming Drink dan Db Body Fit lotion, saya dapatkan rasakan perbezaan iaitu lebih bertenaga, badan lebih ringan, lebih cergas, tak lesu, dan memang seronok. Berat badan saya telah menurun sebanyak 10kgs dalam masa 3 minggu. Selepas mengamalkan Produk DB Beauty, badan saya berpeluh-peluh kerana pembakaran lemak berlaku dan mudah untuk pembuangan besar dan kecil kerana ia membuang toksit dalam badan saya, Kini saya yakin dengan penampilan baru saya. Terima kasih DB Beauty.


Sebelum                                   Selepas
Nama     : Adek
Umur     : 23 tahun
Masalah : Lemak berlebihan


Produk  : DB Beauty Body fit Lotion, Slimming Drink
Cacatan : Saya berumur 23tahun dan mengalami masalah berat badan. Bebagai cara telah dilakukan untuk mengurangkan berat badan namun masih gagal. Saya sering rasa rendah diri apabila berhadapan dengan orang ramai kerana penampilan yang kurang menarik. Setelah diperkenalkan produk DB Beauty Body Fit Slimming Drink & Body Fit lotion, saya dapat merasakan perubahan ke atas diri saya. Setelah mengamalkannya selama 2 bulan berat badan saya telah pun turun sebanyak 15 kg. Body Fit Slimming Drink membantu saya mengawal selera makan dan menyebabkan saya sentiasa kenyang. Kadar kolestrol dan lemak di dalam badan juga telah berkurangan dan kulit saya bertambah cantik, bersih dan tegang. kini saya bertambah yakin untuk berhadapan dengan orang ramai. badan saya semakin ringan dan bertenaga. terima kasih DB beauty.
Sebelum                               Selepas
Nama     : Salwanah bt Salim
Alamat  : No 101, Jalan Pinang 3, Taman Daya, 81100, Johor
Masalah : Muka berjerawat
Tel No : 012-7877593

Produk  : DB Beauty Treatment Soap
Cacatan :Sebelum menggunakan sabun DB Beauty Treatment soap  ini ,muka saya di penuhi jerawat sehingga menibulkan kesan tanda jerawat di muka.Tapi setelah menggunakan hampir 2 minggu ,alhamdulilah banyak perubahan pada wajah saya,muka saya bertambah licin serta kulit lebih sekata dan berseri-seri,memang best lah...Terima Kasih DB Beauty.

Selepas                            Sebelum
Nama     : Aziemah
Alamat  : Taman Perling
Masalah : Muka berjerawat
Produk  : DB Beauty Treatment Soap.
Cacatan : Kulit saya sangat sensitif terutama bila menggunakan sabun yang berada di pasaran.Kulit akan kering dan mengelupas.Setelah mencuba DB Beauty Treatment Soap kulit saya tidak lagi mengelupas dan bertambah cerah dan licin.Terima kasih DB Beauty.dbbeauty © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute