profile syarikat

 
Syarikat DB Beauty Enterprise telah ditubuhkan pada awal tahun 2008untuk mengeluar dan mengedarkan produk kecantikan & penjagaan kesihatan wanita berjenama DB Beauty. Dengan bermula secara kecil-kecilan pada awal tahun 2000, perniagaan hasil usaha suami-isteri ini berkembang maju sehingga ke hari ini.
Produk DB Beauty diasaskan oleh Pn Salimah Bt Salim dengan  mengeluarkan 5 produk dimana kelima lima produk ini telah mengalami proses penilaian selama satu tahun sebelum produk ini bebar benar berkesan. Akhirnya produk ini dapat dikeluarkan setalah diberikan (sijil KKM) daripada Kementerian Kesihatan malaysia, (Sijil GMP), halal dan berasaskan 100% herba. Kini terdapat lebih daripada 5 produk jenama DB Beauty yang berkualiti tinggi dan mendapat sambutan baik daripada pelbagai lapisan masyarakat.
Syarikat terletak di taman Perling, Johor juga  menempatkan pejabat urusan, jabatan akaun, pemasaran, IT dan latihan. Kini DB Beauty Enterprise bersedia berkongsi kepakaran dengan memberikan produk yang terbaik kepada anda semua. Dengan segala Perancangan yang teliti dan usaha yang gigih akan membuahkan hasil kepada semua pengedar.
Dari segi pengedaran produk, terdapat pengedar dan stokis di setiap bandar utama di seluruh negara dan pihak syarikat juga akan memaklumkan senarai nama pengedar beserta alamat  untuk memudahkan pelanggan berurusan dan mendapatkan produk DB Beauty
dbbeauty © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute